Plåtburk tvättmedel ikea

Så underlättar du tvättandet – IKEA

Förvara tvättmedel och andra tvättprodukter i märkta glasburkar. Det är lätt att se hur mycket som finns kvar och så blir det fint på hyllan också.

Jo, vi vet. Att tvätta är kanske inte det roligaste man kan göra. Men det finns sätt som gör att det både kan bli lite enklare och lite roligare.

Glasburkar med lock & burkar för enklare förvaring – IKEA

Glasburkar med lock & burkar för enklare förvaring – IKEA

Kolla in vårt breda sortiment av glasburkar med lock, te-, kaffe- och sockerburkar samt andra burkar som passar bra i köket.

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent/vit, 2.3 l

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent, vit, Rymd: 2.3 l – IKEA

Nedan burkar från Ikea som kan användas till tvättmedelsförvaring. … Om denna tvättmedelsförvaring : Tvättmedelsburk burk för tvättmedel shabby chic …

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent, vit, Rymd: 2.3 l. Ta av hela locket för att fylla på burken och öppna halva locket för att enklare hälla ur den. Designad för att ge bra grepp när du vill hälla och röra samtidigt.

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent/vit, 1.3 l

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent/vit, 1.3 l – IKEA

IKEA 365+ Burk med lock för torrvaror, transparent/vit, 1.3 l Ta av hela locket för att fylla på burken och öppna halva locket för att enklare hälla ur den. Designad för att ge bra grepp när du vill hälla och röra samtidigt. Lämplig till torrförvaring.

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 1.7 l

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 1.7 l – IKEA

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 1.7 l Snäpplocket förhindrar läckage och gör burken aromtät, vilket är idealiskt både när du ska transportera och förvara mat. Burken är gjord av glas som inte drar till sig lukt eller missfärgas av tomatsås etc., vilket gör burken lätt att hålla ren.

IKEA 365+ Burk med lock, glas/bambu, 3.3 l

IKEA 365+ Burk med lock, glas/bambu, 3.3 l – IKEA

IKEA 365+ Burk med lock, glas/bambu, 3.3 l Fyll den med cornflakes eller picklade grönsaker. Den här glasburken med tättslutande bambulock håller innehållet fräscht och bevarar både doft och smak. Så dekorativ att du gärna låter den stå framme.

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 3.3 l

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 3.3 l – IKEA

IKEA 365+ Burk med lock, glas/plast, 3.3 l Gillar du gazpacho? I den här glasburken med läckagefritt lock håller den sig fräsch länge, länge… Förvara den i kylen eller ta med på picknicken som en fräsch aptitretare.

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 18 cm – IKEA

VARDAGEN Burk med lock, klarglas, Höjd: 18 cm. Den genomskinliga burken gör det enkelt att hitta det du söker, oavsett var den är placerad. Du kan minska ditt matavfall genom att förvara dina torrvaror i en burk med tättslutande lock, eftersom maten då håller sig fräsch längre.

Tvättmedelsförvaring – För hemmet

Tvättmedelsförvaring

Hitta återförsäljare och butiker för att köpa billig, praktisk och snygg tvättmedelsförvaring online på nätet.

Keywords: plåtburk tvättmedel ikea