Rund matta ikea

Runda mattor hjälper dig skapa rörelse i rummet – IKEA

Runda mattor hjälper dig skapa rörelse i rummet – IKEA

IKEAs runda kvalitetsmattor finns i många olika storlekar, former och färger så det ska passa din personliga stil. Välj bland slätvävda mattor, mattor med …

IKEAs runda kvalitetsmattor finns i många olika storlekar, former och färger så det ska passa din personliga stil. Välj bland slätvävda mattor, mattor med lång lugg med flera. Skapa rörelse i ditt rum med våra stora runda mattor.

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, Diameter: 130 cm – IKEA

Vi har allt från dammsugarvänliga slätvävda mattor som är perfekta i en hårt arbetande hall, till tjocka mattor med lång lugg som värmer dina fötter under …

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, Diameter: 130 cm. Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär.

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 195 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, mellangrå, 195 cm Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på. Slitstark, fläcktålig och enkel att sköta eftersom mattan är gjord av syntetiska fibrer. De skurna kanterna gör det enkelt att kombinera flera mattor, utan att skarven syns.

LOHALS Matta, slätvävd, 300 cm – IKEA

LOHALS – Rund och naturfärgad köksmatta – 300 cm i diameter – IKEA

Passar i vardagsrummet eller under matbordet. Mår bra på alla typer av golv, även de med värmeslingor.

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Mattor i alla möjliga former & färger – IKEA

Oavsett vilka varianter du väljer så ger mattor både komfort och stämning. Stora mattor avgränsar en sittgrupp, avlånga mattor mjukar upp dina steg i hallen och dörrmattor hälsar dig välkommen hem. Vi har allt från slitstarka och vackra ullmattor till tåliga trasmattor.

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 195 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 195 cm Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på. Slitstark, fläcktålig och enkel att sköta eftersom mattan är gjord av syntetiska fibrer. De skurna kanterna gör det enkelt att kombinera flera mattor, utan att skarven syns.

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, Diameter: 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, off-white, Diameter: 130 cm. Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär.

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Små mattor som bidrar med värme, färg och mjukhet – IKEA

Våra små mattor bidrar till mjukhet, värme och färg i vilket rum som helst. Välj mellan små mattor i många olika texturer, storlekar och stilar för att passa ditt utrymme och din stil. Mattorna finns med lång lugg, kort lugg och slätvävda modeller, alla till låga priser.

STOENSE Matta, kort lugg, ljus olivgrön, 130 cm – IKEA

STOENSE Matta, kort lugg, ljus olivgrön, 130 cm Den tjocka, mjuka luggen är ren komfort som i kombination med mjuka färger och ett lätt skimmer sprider harmoni i rummet. Lika bra under soffbordet som för sig själv, som en solitär. Den täta, tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk att gå på.

Keywords: rund matta ikea, ikea rund matta, ikea mattor runda, runda mattor ikea, stor rund matta ikea, ikea matta rund