Spegel med belysning ikea

Speglar med belysning – IKEA

Speglar med belysning – IKEA

En spegel med belysning som klarar den fuktiga miljön i våtrum och är praktiska på många sätt. Som att du kan se var läppglansen eller raklöddret finns.

Speglar med belysning

Sminkspeglar & speglar med belysning – IKEA

Sminkspeglar för koll på alla vinklar – IKEA

En grön GRANVÅG spegel hänger på en vit vägg ovanför den gröna panelen och speglar färgglada. En svart LINDBYN spegel och en tänd MÅNALG lampa …

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. Lägg till en rund sminkspegel med förstorande spegelglas som också kan hjälpa dig att kolla håret från alla vinklar.

KAITUM Spegel med integrerad belysning, batteridriven, …

KAITUM Spegel med integrerad belysning, batteridriven, 20 cm – IKEA

Det finns också badrumsspeglar med LED-lampor för rakning, sminkning och knepiga manövrar med tandtråd. Du kan få hjälp med att montera dina nya badrumsskåp med …

KAITUM Spegel med integrerad belysning, batteridriven, 20 cm En spegel som andra? Inte alls. Den här har nämligen en lampa runt kanten som hjälper dig att sätta smink och kontaktlinser rätt, lägga den sista locken på plats och raka dig med perfekt resultat.

Badrumsspeglar och belysning – IKEA

Den här kombinationen är perfekt när du ska raka dig, lägga på makeup eller färga och tvätta håret på dig själv oavsett tidpunkt. Den lilla, runda spegeln har en förstoringsspegel på ena sidan så att du ser bra när du ska plocka ögonbrynen.

Speglar för badrummet – IKEA

Speglar för badrummet – IKEA

Välj bland våra prisvärda badrumsspeglar med hylla. Vi har massor av olika modeller och storlekar för du ska kunna få den där speciella känslan som du letar efter. En badrumsspegel med hylla underlättar inte bara dina morgonrutiner utan gör också att badrummet känns lite större och ljusare.

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm – IKEA

STORJORM Spegel med integrerad belysning, vit, 80×60 cm. Ger ett spritt ljus som är bra som allmänbelysning i ditt badrum.

SKEJSEL Spegel med integrerad belysning, rund dimbar

SKEJSEL Spegel med integrerad belysning, rund dimbar – IKEA

SKEJSEL Spegel med integrerad belysning, rund dimbar Går att dimma i 3 steg med en touchsensor, så du enkelt kan anpassa belysningen till ditt behov. Spegeln är försedd med säkerhetsfilm på baksidan, vilket minskar risken för skador om glaset splittras.

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Speglar för alla rum & inredningsstilar – IKEA

Kolla in vårt stora utbud av speglar. Hos oss kan du köpa speglar i olika former och storlekar för hemmets alla rum, både i varuhus och online.

Spegelskåp för badrum visar din bästa sida – IKEA

Spegelskåp för badrum visar din bästa sida – IKEA

Ett spegelskåp för badrum uppfyller två funktioner på en gång. Vi har både höga skåp och alternativ med öppna hyllor.

Keywords: spegel med belysning ikea, rund spegel med belysning ikea, ikea spegel med belysning